رديف
|
عنوان مقاله
|
مشخصات نشريه
|
اسامی نویسندگان
|
نام نشريه
|
نوع امتياز
|
سال
|
شماره
|
1.
|
The use of dried tomato pulp in diets of laying hens.
|
International journal of Poultry Science
|
ISI
|
2006
|
5
|
Jafari, M., Pirmohammadi, R. and V. Bampidis
|
2. 1
|
The effect of powder and essential oil of savory medicinal plant (Satureja Hortensis L.) on performance and antioxidant status of broiler chicks under heat stress.
|
Iranian Journal of Applied Animal Science
|
Scopus
وزارت علوم
|
2013
|
4
|
Montazeri, S. Jafari, M. Khojasteh, S.
|
3. 22
|
Dietary formulation with poultry by-product meal on a total amino acid versus a digestible amino acid basis
|
Iranian Journal of Applied Animal Science
|
Scopus
وزارت علوم
|
2014
|
4
|
Jafari, M.
Mirzaei, A. A.
|
4. 23
|
The use of sesame meal in diets of Japanese quail
|
Iranian Journal of Applied Animal Science
|
Scopus
وزارت علوم
|
2014
|
4
|
Sina, GH.,
Jafari, M. Khojasteh. S..
|
5. 24
|
Effects of grain processing on performance of feedlot Moghani lambs
|
Advances in Bioresearch
|
ISI
|
2014
|
5
|
Afrasiabzade, R., Esteghamat, O.
Jafari, M
|
6. 25
|
Use of gas production technique to evaluate some feedstuff in ruminants
|
Advances in Bioresearch
|
ISI
|
2019
|
In press
|
Pourzarb, B. Jafari, M
|
7. 27
|
The Effect of quantitative feed restriction in different ages on performance and carcass traits of broilers chicks
|
Advances in Bioresearch
|
ISI
|
2014
|
6
|
Rokeshi, M. Jafari, M.
|
8.
|
Utilization of poultry by-product meal in diets for broiler chickens
|
African Journal of Agricture Research
|
علمی پژوهشی خارجی
|
2012
|
7
|
Jafari, M., Ebrahimnezhad,YJanmohammadi,HGhahri, H
|
9.
|
Evaluation of different levels of raw and alkalitreated palm pulp on performance of broiler chicken
|
Scientific Journal of Animal Science
|
علمی پژوهشی خارجی
|
2013
|
2
|
Bagherifard,F., Jafari, M., Esteghamat, O. Khojasteh, S.
|
10.
|
Investigation the effect of different levels of Azolla (Azolla pinnata) on performance and carcass characteristics of Cobb broiler chicks
|
International Journal of Farming and Allied Science
|
علمی پژوهشی خارجی
|
2014
|
1
|
Naghshi, H., Khojasteh, S. Jafari, M.
|
11.
|
Evaluation of protein and energy quality of poultry by- product meal using poultry assays
|
African Journal of Agricture Research
|
علمی پژوهشی خارجی
|
2011
|
6
|
Jafari, M.,
Ebrahimnezhad,Y
Janmohammadi, H.
Nazeradl, K.
Nemati. M.
|
12.
|
تأثير مکمل جيرهاي پريبيوتيک و اسيدهاي آلي بر عملکرد، خصوصيات لاشه و ريختشناسي روده جوجههاي گوشتی
|
تحقیقات
تولیدات دامی
(دانشگاه گیلان)
|
علمی پژوهشی وزارتین
ISC
|
1395
|
5
|
محمد ساجد - مسعود جعفري
ساسان خجسته
|
13.
|
مقايسه قابليت هضم ايلئومي اسيدهاي آمينه کنجاله کلزا با روش تغذيه دقيق جوجههاي گوشتي و روش ايلئومي استانداردشده
|
تحقیقات
تولیدات دامی
(دانشگاه گیلان)
|
علمی پژوهشی وزارتین
ISC
|
1397
|
1
|
مسعود جعفري -
حسین جانمحمدی
|
14.
|
تعیین انواع انرژي قابل سوختوساز قابليت هضم حقيقي اسيدهاي آمينه پودر ضايعات کشتارگاهي طيور استانهاي آذربايجان غربي و آذربايجان شرقي با استفاده از خروسهاي بالغ روده کور برداري شده
|
پژوهشهاي
علوم دامي
دانشگاه تبريز
|
علمی پژوهشی وزارتین
ISC
|
1390
|
2
|
مسعود جعفري
يحيي ابراهيم نژاد -حسين جانمحمدي
کامبيز ناظر عدل - محبوب نعمتي
|
15.
|
تأثیر پودر سير و آنتیبیوتیک فلاوومايسين بر عملکرد جوجههاي گوشتی تغذیهشده با جيرههاي حاوي سطوح متفاوت چربي
|
پژوهشهاي
علوم دامي
(دانشگاه تبريز)
|
علمی پژوهشی وزارتین
ISC
|
1396
|
2
|
زينب حيدرزاده- علي خطيب جو
مسعود جعفري -
مريم اعلائي
|
16.
|
اثرات سطوح مختلف تفاله گوجهفرنگی در جيره غذايي مرغان تخمگذار
|
مجله دانش کشاورزي
دانشگاه تبریز
|
علمی پژوهشی وزارتین
ISC
|
1385
|
3
|
مسعود جعفري
رسول پیر محمدی
|
17.
|
بررسي ارزش پروتئيني تفاله گوجهفرنگی و تأثیر آن بر گلوکز، تري گليسريد و پروتئين تام سرم خون جوجههاي گوشتي
|
مجله پژوهش و سازندگي در امور دام و آبزيان
|
علمی پژوهشی وزارتین
ISC
|
1387
|
17
|
مسعود جعفري
رسول پیرمحمدی
سیامک عصری رضایی
|